Désir Éternel Homme – Sverige – test – köpa – resultat – pris – apoteket

0
Rate this post

Kölnvatten: vad det är test

Eau de Cologne är en parfym med citrus och Désir Éternel Homme  delikata toner; den fräscha och aromatisk Sverige  a doften ica gör parfymen från Köln till en könsfri och unisexdoft. Tänk faktiskt att även förr i tiden var denna parfym, född som en rent manlig produkt, också mycket älskad av  köpa  drottning Victoria.

 • Ursprunget till eau de resultat cologne-parfymen är Désir Éternel Homme Piemontes och föddes tack vare Giovanni Maria Farina som bosatte sig i staden Köln och gav upphov till aqua admirabilis.
 • Till en början användes det som läkemedel, på grund av dess höga alkoholhalt; senare blev den dock en av de mest använda parfymerna bland den aristokratiska klassen.

Désir Éternel Homme – någon som provat – test – omdöme – resultat

Skillnaden mellan eau test  de toilette och cologne  test Désir Éternel Homme  någon som provat   ligger i mängden parfym den innehåller, vilket också skiljer den från eau de parfum; någon som provat   faktiskt innehåller Kölns vatten bara 5% parfym, och det är just detta som gör doften lätt, flyktig och inte särskilt hållbar jämfört med den mer klassiska parfymen.

desir-eternel-homme-nagon-som-provat-test-omdome-resultatDu kan köpa Köln resultat i vanliga parfymerier och resultat  Désir Éternel Homme omdöme online. För den som letar efter något mer speciellt och nisch rekommenderar vi kosmetikabutiken eller en omdöme   örtmedicinsk butik.

Vad innehåller Köln

Kölnvatten består huvudsakligen av alkohol, till vilken tillsätts olika eteriska oljor som bergamott, cederträ, apelsin, citron och neroli, som ger den karakteristiska citrusdoften.

 • Det finns även cologne med en fräschare doft då växt- och blomextrakt har tillsatts till den alkoholhaltiga basen, såsom mynta, rosmarin, jasmin, hundros, lavendel och apelsinblomma.
 • En intensiv doftpyramid, men avsedd att inte hålla länge, eftersom den kännetecknas av extremt lätta och flyktiga eteriska oljor. Dessa utgör ca 70% av doften, det är de så kallade toppnoterna, de som känns först och som ger flyktighet, fräschör och lätthet.

Désir Éternel Homme – var kan köpa – i Sverige – apoteket – pris – tillverkarens webbplats?

Fördelar var kan köpa och hur man använder det Désir Éternel Homme 

Det har visats och certifierat av Kölns medicinska Désir Éternel Homme fakultet att detta doftande vatten, beroende på sammansättningen, har olika terapeutiska egenskaper och egenskaper.

 • pris  Återskapande.
 • Stimulantia.
 • Fuktighetskrämer.
 • Uppfriskande.
 • Uppstramande och tonande.
 • Energigivare.
 • Avkopplande.

desir-eternel-homme-var-kan-kopa-i-sverige-apoteket-pris-tillverkarens-webbplats

Så här använder du Köln och drar nytta av dess egenskaper.

Vid trötthet är rådet att applicera den strax under nacken och massera försiktigt upp till korsbenet.Om du känner dig stressad och spänd, spraya lite cologne bakom nacken, massera hela området med långsamma i Sverige  rörelser upp till korsbenskotan och svanskotan.

För att slappna av, applicera en liten mängd produkt på sidorna av ryggraden, där våra orto-sympatiska och parasympatiska system finns.För cirkulation, å andra sidan, gnugga parfymen längs ryggraden, insistera på njurarna och bortom hårfästet.

Désir Éternel Homme – funkar det – recension – i flashback – forum

Kölnälskande män kan recension använda den istället för den klassiska parfymen på två  recension  Désir Éternel Homme funkar det  olika funkar det  sätt.

Genom att spraya det  forum  apoteket flera gånger på huden, forum   Désir Éternel Homme  i flashback eftersom det absorberas väldigt snabbt, och på kläder för att göra doften lite i flashback   mer  ihållande.

desir-eternel-homme-funkar-det-recension-i-flashback-forumApplicera den tillsammans med din favoritparfym; i det här fallet bör det doftande vattnet appliceras före eau de parfum, det senare bättre om med träiga och orientaliska toner som passar bra med citrus och frisk doft.

Efter rakning är det tillrådligt att undvika att applicera produkter med alkoholhalt i ansiktet, eftersom de kan irritera överhuden, särskilt vid känslig hud. Därför är cologne en doft som inte är särskilt lämplig efter rakning.

 1. Vad ska man använda efter rakning? Visst är det bättre att välja en klassisk kräm- eller gel aftershave, eftersom den känsliga konsistensen inte irriterar huden utan lugnar rodnaden.
 2. Dessutom har aftershave lugnande, sammandragande och lugnande egenskaper eftersom den ofta innehåller ingredienser som havre och aloe vera, som på djupet kan återfukta och ge näring till huden.
 3. Skillnad mellan cologne, eau de toilette och parfym

Parfymer är inte likadana; även ordet “parfym” används ofta felaktigt för att ange alla de produkter med dofter som används i kosmetika, nämligen eau de toilette, eau de Cologne och slutligen eau de parfum.

Désir Éternel Homme – review – fungerar – biverkningar – innehåll

Faktum är att dessa  fungerar är tre helt olika produkter och de kännetecknas av andelen  fungerar Désir Éternel Homme  review eteriska oljor i dem review .

 • Kölnvatten innehåll innehåller mellan 3 % och innehåll  Désir Éternel Homme biverkningar  5 % oljor.
 • Eau de toilette från  biverkningar  12 till 15%.
 • Eau de parfum mellan 15% och 20%.

Av detta kan man förstå att eau de Cologne är den lättaste, med en lägre alkoholhalt har den en mindre ihållande och följaktligen mindre bestående doft.En annan viktig skillnad är relaterad till luktpyramiden, som i Kölns vatten bara är delvis märkbar, medan till exempel i eau de parfum uppfattas större nyanser av huvudessensen.

desir-eternel-homme-review-fungerar-biverkningar-innehallVad ska är detta en bluff? man välja mellan svenska recensioner – cologne och parfym?

Valet mellan Amazon i se cologne och parfym är helt personligt och subjektivt. Mycket beror på smakerna, men framför allt på pH-värdet nyttigt i din hud som kan förbättra eller hämma doften.Faktum är att till exempel torr hud inte kan behålla doften under lång tid eftersom den har låg talghalt, till skillnad från mer fet hud för vilken cologne, om än ljus, är mycket mer ihållande.

Därför är det vid torr hud bättre att testat på flashback forum fokusera på eau de parfum som innehåller en större mängd parfym, medan man vid fet hy kan välja cologne.Hur t o göra cologne hemmaEau de Cologne kan göras hemma med enkla och naturliga ingredienser, som destillerat vatten och eteriska oljor.

Resultatet? En DIY-parfym, bästa pris  naturlig och alkoholfri.

 • Här är vad du behöver:
 • 30 ml destillerat vatten
 • 8 droppar eterisk olja
 • 60 ml sötmandelolja.

Metod

 • Lägg sötmandeloljan i en skål tillsammans med den valda eteriska oljan.
 • Blanda väl och överför blandningen till en liten flaska eller annan glasbehållare.
 • Låt det vila tillverkarens webbplats  i minst en vecka.
 • Efter sju dagar, tillsätt det destillerade vattnet.

Din naturliga parfym är redo att användas hur du vill.

Om du däremot vill göra cologne med alkohol hemma måste du tillsätta alkohol vid 90° för att blanda med destillerat vatten, rosenvatten och olika eteriska oljor, som apelsin, bergamott och salvia; på detta sätt kommer du att få en doft som liknar den ursprungliga Köln.

Skillnad mellan extrakt, eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne och doftvatten

Inom mode- och skönhetssektorn är, som vi vet, termerna “teknisk” många och ofta av utländskt ursprung. Särskilt, på tal om parfymer och essenser, de olika Eau de… används nu ofta även i vårt land.

Sammanfattning

Men ofta är förvirringen stor: vad är skillnaden mellan Eau de toilette och Eau de parfum? Hur är det med Köln, även känd som Eau de Cologne? Om vi ​​då betänker att vi mer och mer också hör om parfymerat vatten eller extrakt, blir situationen ännu mer komplicerad.