E-Energy – Sverige – köpa – resultat – pris – apoteket – test

0
Rate this post

Och jag kommer definitivt inte att täcka det teoretiskt, trots det nästan bestämda energibehovet i mina hemapparater. Du kommer också att kolla här hur du kan avgöra behovet av boende. Du får också ett Excel -kalkylblad är detta en bluff? redo att hjälpa dig att avgöra omfattningen av potentiella ekonomiska besparingar om du bestämmer dig för att koppla bort dina hushållsapparater och inte test bara “lägga bort det”.

Mina beräkningar visar att vilande prylar i onödan kostar mig 243,60 PLN per år. Standby -läge – ett bekvämt växlande Standby -läge är en utmärkt skapelse Tack vare det behöver vi inte flytta från stolen för att slå på och av TELEVISION, E-Energy digital avkodare, mottagare, konsol och liknande. Våra bostadsenheter lyser med våra lysdioder, vilket ger oss en känsla av kontroll över detta Sverige scenario.

De är tillgängliga för alla våra telefonsamtal. Allt resultat skulle vara riktigt trendigt, om inte för att alla dessa hushållsapparater inte övervakas gratis. Att vänta på att de ska beställa har en kostnad. Enligt mina dimensioner tar E-Energy de upp 0,1 W till 17 W under sömnen. Vissa äldre verktyg (t.ex. videospelare)köpa kunde också ladda ner 35 W i vänteläge!

E-Energy – test – omdöme – resultat – någon som provat

Om vi ​​antar att den typiska någon som provat kostnaden per 1 kWh är 0,60 PLN) och var 5: e förbrukad 24 timmar om dygnet kostar oss 26,28 PLN varje år (från vilket det är klart att kostnadsbesparingen kan vara ganska stor. Innan jag svenska recensioner går till vissa uppskattningar, kommer jag att erbjuda olika sätt att arbeta för våra hemapparater: Gadgeten är påslagen – i så fall förbrukar detta verktyg maximal test ström.

book laptop, tillfällig strömförbrukning kan förlita sig på flera aspekter: om batteriet för närvarande gadget – detta är en standby -inställning och du kan kolla i nästa del av inlägget hur mycket elprylar som förbrukas. Du kanske någon som provat E-Energy omdöme kommer att upptäcka att några av dina hushållsapparater kostar dig mer per år utan orking jämfört med arbete! För mig är det mellan TV -apparater och resultat duktorom.

e-energy-test-omdome-resultat-nagon-som-provatGadgeten är avstängd men inkopplad – du antar att du bara behöver stänga av gadgeten med “av” -knappen, och du har också tagit upp frågan om strömförbrukning just nu. Det kanske inte Vissa verktyg drar till sig elektricitet test E-Energy resultat även om när de är avstängda. Ett exempel är mobilladdare (även om mina undersökningar inte verifierar detta) som förtjänar att kopplas bort från uttagen, även om omdöme du faktiskt inte har en telefon ansluten till dem.

E-Energy – i Sverige – apoteket – pris – tillverkarens webbplats? – var kan köpa

Gadget kopplad ur – gadgetens strömförbrukning är känd för att vara “noll” i denna situation. Först och främst är det det enda säkra sättet att helt minska energiintaget. Det jag mätte under beredskapstesterna var normal E-Energy strömförbrukning för de dagligen använda elverktygen i deras driftsläge, standbyläge och anslutning till strömförsörjningen vid den teoretiska fullständiga avstängningen. Hur var kan köpa mäter du energiintaget?

Grönblå modell av GB202 wattmätare För alla mina hemmätningar av energiförbrukning använder jag den grönblå wattmätaren i GB202-versionen, som jag skapade i artikeln “Hur man konverterar W till kWh, samt kostnader i PLN- E-Energy kalkylator för alla inställningar “. Allegro kostar PLN 45 och gör det enkelt att mäta både snabbt och totalt energiintag från en ansluten enhet. Det kan också beräkna kostnaden för i Sverige sitt arbete under hela mätningen.

e-energy-i-sverige-apoteket-pris-tillverkarens-webbplats-var-kan-kopaOm du vill göra liknande mätningar kan du använda vilken typ apoteket av wattmätare som helst. Det räcker med att säga att det definitivt kommer att avslöja tillfällig konsumtion – du kommer att beräkna resten tack vare Excel -kalkylatorn Amazon i se som jag bifogade till den här posten. Det är också nödvändigt att fokusera på hur vi bestämmer vilken pris effekt verktyget kommer att få.

E-Energy – recension – i flashback – forum – funkar det

Om vi ​​till exempel mäter mottagarens recension nuvarande förbrukning och sedan högtalaren, är det värt att bestämma volymnivån vid vilken vi i allmänhet uppmärksammar låtarna. Min subwoofer har cirka 20 W vid normal testat på flashback forum volym, men den kan också ladda ner och installera 70 W i “festinställningar” på ett liknande sätt som funkar det datorer:

om du gillar att lyssna på musik medan du använder dem, liksom att köra många applikationer och webbplatser ( t.ex. Flash), kommer detta datorsystem definitivt att ladda ner och installera ännu mer ström än om det funkar det E-Energy i flashback enda öppna programmet var en helskärmsredigerare. Jag försökte inte utsätta forum mina tester såväl som resultaten för ett noggrant test.

e-energy-recension-i-flashback-forum-funkar-detJag skapade de grundläggande dimensioner som skulle avslöja i flashback mig runt omkring mig: Vilken av bostadsinrättningarna tar mest energi i recension E-Energy forum beredskapsläge Hur mycket kostar det mig deras arbete och tid att vakna? Hur mycket kostar det? Jag kunde få det om jag bara stängde av dessa enheter.

E-Energy – fungerar – biverkningar – innehåll – review

För att mina citat skulle vara betydande, förutom att mäta energiintag i driftlägen och vakna, behövde jag justera hur många timmar om dagen verktyget är i var och en av dessa inställningar. Efter ett riktigt inträde i dessa lektioner review E-Energy biverkningar och deras omvandling till årliga kostnader (du kommer att använda detta bifogade Excel -program) kommer jag att se chockerande innehåll observationer.

LADDA NER OCH INSTALLERA TILLBEHÖR TILL KORT ARTIKEL: biverkningar Beräknare för beredskapskostnad – Excel 2010 beräknare för beredskapskostnad – Excel 2003 Slutsatser från beredskapsöversikten Nedan följer en fungerar E-Energy innehåll tabell nedan om mina grundläggande beredskapshushållsenheter. Som ni ser har jag aldrig stoppat många av dem. Men det kommer att förändras.

e-energy-fungerar-biverkningar-innehall-reviewDet visade sig att om jag metodiskt kopplade bort review dessa hjälpmedel från strömförsörjningen när jag inte använde dem, kunde jag bästa pris spara 243,60 PLN per år i elräkningar. Och låt mig tillägga att det inte är alla hushållsapparater som de “tittar på”. Låt oss sedan granska denna tabell fungerar tillsammans.

Sammanfattning

Jag gav först en lista över prylar och mätte också en wattmätare med energiintag i olika lägen för gadgetdrift: när enheten är avstängd, när den stannar i vänteläge, när den fungerar. Standby Power – Standby Sedan avslutade jag den tillverkarens webbplats normala tiden (i timmar) för gadgeten som tittades och även hur det faktiskt fungerar.

Kalkylarket beräknade omedelbart det årliga vänteläget samt driftskostnaderna för verktyget. Pris på standby -effekt – standby Som du kan se är de flesta verktygen “trötta” hela tiden och väntar på att piloten ska förvandla dem. Problemet är mindre om verktyget är energieffektivt och laddas ner i vänteläge under 1 W. Men jag har inte många sådana tweaks. Ett utmärkt undantag i detta avseende är Samsung LED-TV (40 tum för mig), som håller 0,1 W i standby-läge.